• Lorem ipsum

Is er een betoncoating voor mijn betonnen aanrechtblad?

8 Mei 2019

Ja, een transparante betoncoating voor jouw aanrechtblad bestaat zeker. Sterker nog, er zijn verschillende coatings verkrijgbaar. Een betoncoating voor een aanrechtblad is zelfs nodig om goed gebruik te maken van het keukenblad. Betoncoating beschermt jouw aanrechtblad tegen zuren, schoonmaakmiddelen en andere schadelijke invloeden. Bovendien is het aanrechtblad veel eenvoudiger schoon te maken met betoncoating. Hoewel een betoncoating niet per se transparant hoeft te zijn, is betoncoating wel de ideale manier om die authentiek industriële uitstraling van het beton te behouden.

Er zijn enkele merken die een hoge kwaliteit betoncoating bieden. Om je alvast op weg te helpen, zetten we er een paar op een rijtje:

Sikkens betoncoating

Sikkens is een van de oudste coatingmerken van Nederland. Het merk werd al opgericht in 1792 en is momenteel een van de belangrijkste onderdelen van Akzo Nobel. Een Sikkens betoncoating is altijd van betrouwbare kwaliteit en er zijn hier verschillende soorten van verkrijgbaar, zoals transparant of mat transparant, voor zowel binnen als buiten.

Wijzonol betoncoating

Ook Wijzonol biedt een uitstekende betoncoating voor binnen en buiten. Handig aan deze Wijzonol coatings is dat ze al drogen bij een temperatuur vanaf vriespunt! Wijzonol is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1916 hoge kwaliteit coatings maakt.

Overige merken

Daarnaast zijn er nog veel meer fantastische merken beschikbaar die een hoge kwaliteit transparante betoncoating bieden, voor binnen- en buitengebruik. Denk aan specialisten als:

  • Drost
  • Sigma
  • Histor

En deze fantastische merken zijn voordelig verkrijgbaar bij De Verfzaak, jouw specialist in de buurt. De Verfzaak heeft verschillende locaties door Nederland en biedt altijd de kwaliteit waar je naar zoekt.

Een betonnen aanrechtblad

Betoncoating werd vroeger doorgaans op vloeren, betonnen gevels, werkbladen etc. toegepast. Echter, de laatste jaren wint het betonnen aanrechtblad aan populariteit: ze zijn voordelig, kunnen heel sterk geproduceerd worden en het is zelfs mogelijk voor de fanatieke klusser om er zelf één te maken. Aan het einde van dat proces wordt de coating meestal twee keer na elkaar toegepast om een optimaal resultaat te krijgen. Betoncoating die buiten toegepast kan worden, is meestal ook geschikt voor binnen.